UREDI.png

««««««

hand-stock-photography-wallpaper-lifted-hands-d1ceae5bda5c0a11d317db13c3dc6d8f.png
hand-stock-photography-wallpaper-lifted-hands-d1ceae5bda5c0a11d317db13c3dc6d8f.png
Най-сериозното доказателство за ефективността и ефикасността на всички техники и подходи, от които е изградена концепция "Каламия", може да бъде намерено в тяхната тясна интегрираност с последните достижения на научно-инженерната мисъл и напълно хомогенния начин, по който постиженията на науката бързат да се "настроят" в служба на по-ефикасното изпълнение на целите, които те си поставят...
Именно по тази причина в "Каламия" мъдрото и ефикасно използване на голямо разнообразие от напреднали уреди е така категорично застъпено!
Ето и някои основни от тях...

 

«««

UREDI_edited.png

«

Масажно легло Нуга Бест 

«

Уникалността на масажното легло Нуга Бест е в съчетанието и комплексното прилагане на оздравителни методики на древната източна медицина и съвременни методи на терапевтично въздействие. Комплексното въздействие на оборудването стимулира жизнената дейност на всички системи: опорно-двигателна, сърдечно-съдова, дихателна, храносмилателна, отделителна, нервна, ендокринна, полова. Методите на въздействие са мануално въздействие върху гръбначния стълб, точков масаж, инфрачервено локално нагряване, магнитотерапия, йонизация, миостимулация.

finger-clipart-hand-symbol-6-transparent_edited.png

««««««

 
_DSC1066_edited.jpg

«

Квантова терапия с „Рикта“

«

Апаратът „Рикта” е създаден на база многогодишен опит и технологично и научно ноу-хау и е наградена със Златен медал от Руската Академия по естествени науки „За практически принос в укрепване здравето на нацията”. Базира се на едновременното въздействие на импулсен тесноспектърен рубинов лазер, инпулсен инфрачервен ширкоспектърен излъчвател, пулсираща червена светлина във видимия спектър и постоянно магнито поле.

HAND_R_edited.png

««««««

 

«

Биоскенер

«

Биоскенерът интeгpиpa в ceбe cи мeдицинa, биo-инфopмaтиĸa, eлeĸтpo инжeнepcтвo и дpyги cъвpeмeнни нayĸи. Биоскенерът е високо технологично устройство, което в рамките на една минута отчита над 200 здравни показатели и дава пълна информация за състоянието на организма. Този метод на изследване е бърз, точен, удобен и икономичен.

finger-clipart-hand-symbol-6-transparent_edited.png

««««««

 
IK1_9585_edited.jpg

«

Електропунктурна диагностика на състоянието на акупунктурните меридиани по метода Риодораки

«

Японският учен Накатани създава метод за инструментална диагностика на меридианите и свързаните с тях органи и системи в организма. Компютърните технологии създават възможност да се представят резултатите на измерването в таблици и графики. Апаратът „Пересвет Накатани“ е създаден от Московския Научно-медицински център „ПЕРЕСВЕТ“.

HAND_R_edited.png

««««««

 

«

Биоелектрически анализатор на тялото Tanita

«

При стъпването върху апарата през тялото протича слаб и напълно безопасен електрически сигнал. Сигналът лесно преминава през течността в мускулите и органите на тялото, но среща съпротивление при преминаването през телесните мазнини, тъй като те съдържат много малко вода.Това съпротивление са нарича Импеданс.

finger-clipart-hand-symbol-6-transparent_edited.png

««««««

IK1_9587_edited.jpg
 
FootDetox-1142834716-770x533-1-650x428.jpg

«

ЙОННА ДЕТОКСИКАЦИЯ

«

Токсините са нежелани и вредни натрупвания в човешкия организъм. Чрез метода на йонната детоксикация се възстановява нарушението на електролитния баланс на клетките и се стимулира отделянето на натрупаните токсини, в резултат на което се възстановява способността на клетките да функционират и да се „самоочистват” нормално.

HAND_R_edited.png

««««««

 

Контакти

STAR_SH.png
STAR_SH.png
LOGO-IM_edited.png
"Каламия"
Холистичен Център

 

София; ул. „Криволак“ №8; до пл. „Журналист“ (партер)

+359889 552 667

+359877 552 667

Email: boikaopal@abv.bg

««««««

««««««